рішення сесії №32-11/22 «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у комунальну власність для будівництва та обслуговування адмінбудинку»

  • 105
Скликання: VIII скликання
Сесія / комісія: ХІ сесія
Тип документу: рішення сесії
Дата: 10.02.2022
Номер документу: 32-11/22
Назва документу: Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у комунальну власність для будівництва та обслуговування адмінбудинку

                                                             

 

УКРАЇНА

 

КОНЯТИНСЬКА сільська рада

ХІ сесія  VІІІ скликання

 
   

 

 

Р І Ш Е Н Н Я     № 32-11/22

10 лютого  2022 року                                                                        село Конятин

 

Про надання дозволу на розроблення проекту

землеустрою щодо відведення земельної ділянки

у комунальну власність для будівництва

та обслуговування   адмінбудинку

 

Керуючись п. 34 ст. 26 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, ст. 12, 83, 92, 120 Земельного кодексу України, та розглянувши клопотання   Конятинської сільської  ради № 68  від 27 січня 2022 року  про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо  відведення  земельної ділянки  у комунальну власність  площею 0,2050 га для будівництва  та  обслуговування  приміщення адмінбудинку, яка  розташована в селі Конятин   вул.Центральна, 162. Земельна ділянка виділяється за рахунок забудованих земель  комунальної власності територіальної громади (землі  житлової та громадської  забудови), розглянувши висновок комісії з питань  земельних відносин, екології, раціонального природокористування, будівництва, планування та  комунальної  власності, сесія сільської ради

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Надати  Конятинській сільській раді дозвіл на розроблення (з урахуванням вимог  державних стандартів, норм і правил у сфері землеустрою)   проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у комунальну власність  площею 0,2050 га для будівництва  та  обслуговування приміщення адмінбудинку, яка  розташована  в селі  Конятин  вул. Центральна, 162.  Земельна ділянка виділяється за рахунок забудованих   земель  комунальної власності територіальної громади (землі   житлової та громадської  забудови).

2. Розроблений проект землеустрою  щодо відведення  земельної ділянки у власність  підлягає погодженню та затвердженню відповідно до вимог  чинного  законодавства.

3. Контроль за  виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, екології, раціонального природокористування, будівництва, планування та комунальної власності (Руслан МИЦКАНЮК).

 

 

 

Сільський   голова                                                           Олексій СКРИПЧУК