рішення сесії №122-19/22 «Про звернення депутатів Конятинської сільської ради VІІІ скликання до начальника Чернівецької обласної військової адміністрації Руслана ЗАПАРАНЮКА»

  • 63
Скликання: VIII скликання
Сесія / комісія: ХІХ сесія
Тип документу: рішення сесії
Дата: 05.12.2022
Номер документу: 122-19/22
Назва документу: Про звернення депутатів Конятинської сільської ради VІІІ скликання до начальника Чернівецької обласної військової адміністрації Руслана ЗАПАРАНЮКА

                                                             

 

УКРАЇНА

 

КОНЯТИНСЬКА сільська рада

ХІХ сесія  VІІІ скликання

 
   

 

 

Р І Ш Е Н Н Я     № 122-19/22

05 грудня 2022 року                                                                        село Конятин

 

Про звернення депутатів Конятинської сільської ради VІІІ скликання до

начальника Чернівецької обласної військової адміністрації

Руслана ЗАПАРАНЮКА

 

 

Відповідно до ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про статус депутатів місцевих рад», сесія сільської ради

 

ВИРІШИЛА:

 

  1. Схвалити текст звернення депутатів Конятинської сільської ради VІІІ скликання до начальника Чернівецької обласної військової адміністрації Руслана ЗАПАРАНЮКА (додається).

 

 

 

Сільський   голова                                                           Олексій СКРИПЧУК

 

 

Начальнику Чернівецької обласної військової адміністрації

Руслану ЗАПАРАНЮКУ

 

 

 ЗВЕРНЕННЯ

 

На адресу Конятинської сільської ради надходили чисельні скарги  щодо критичного стану та руйнації дорожнього покриття доріг: Усть-Путила-Яблуниця – 19.5 км (О 26141); Конятин-Самакова – 5.5 км (С 260802), які відносяться до переліку автомобільних доріг загального користування місцевого значення та балансоутримувачем яких є Чернівецька обласна державна адміністрація (Чернівецька обласна військова адміністрація).  

Для того, щоб забезпечити безпечний проїзд за рахунок  ресурсів приватних підприємців та  громади, комунальним підприємством «Черемош-Сервіс» були виконані роботи з обслуговування  відповідних доріг (водовідведення та профілювання). Адже з лютого місяця поточного року підрядником, який відповідальний за обслуговування  та утримання  цих доріг, в належному стані не виконувались  ніякі роботи взагалі.

Враховуючи вищенаведене та для надання якісних комунальних послуг населенню, депутати Конятинської сільської ради VІІІ скликання просять Вас вжити заходів, щодо передачі доріг (разом з фінансування) Усть-Путила – Яблуниця – 19.5 км (О 26141), Конятин – Самакова – 5.5 км (С 260802) на баланс Конятинської сільської ради.                                                                  

Заздалегідь вдячні за порозуміння та співпрацю.

 

 

 

Сільський   голова                                                           Олексій СКРИПЧУК

 

Затверджено на засіданні ХІХ сесії

VІІІ скликання від 05 грудня 2022 року