рішення сесії №195-07/21 «Про надання згоди на безоплатне прийняття з державної власності в комунальну власність майна державної власності з балансу Вижницької районної державної адміністрації у комунальну власність Конятинської сільської ради Вижницького району Чернівецької області»

  • 111
Скликання: VIII скликання
Сесія / комісія: VII сесія
Тип документу: рішення сесії
Дата: 05.10.2021
Номер документу: 195-07/21
Назва документу: Про надання згоди на безоплатне прийняття з державної власності в комунальну власність майна державної власності з балансу Вижницької районної державної адміністрації у комунальну власність Конятинської сільської ради Вижницького району Чернівецької області

 

УКРАЇНА

 

КОНЯТИНСЬКА сільська рада

VІІ сесія  VІІІ скликання

 

 

Р І Ш Е Н Н Я     №  195-07/21

05 жовтня 2021 року                                                                       село Конятин

 

Про надання згоди на безоплатне прийняття з

державної власності в комунальну власність

майна державної власності з балансу Вижницької

районної державної адміністрації у комунальну

власність Конятинської  сільської ради

Вижницького району  Чернівецької області

                                                                                                     

Керуючись статтею 25, пунктом 51 частини першої  статті 26 та статтею 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статтями 2-4, 7 Закону України «Про передачу об'єктів права державної та комунальної власності», з урахуванням приписів Закону України від 17.09.2020 р. № 907-ІХ «Про внесення змін до Бюджетного кодексу України», Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо оптимізації мережі та функціонування центрів надання адміністративних послуг та удосконалення доступу до адміністративних послуг, які надаються в електронній формі», ураховуючи розпорядження голови Вижницької районної державної адміністрації № 159 від 16.08.2021 р. «Про безоплатну  передачу з державної власності  у комунальну власність з балансу  Вижницької районної  державної адміністрації у комунальну власність Путильської селищної, Усть-Путильської, Конятинської, Селятинської сільських територіальних громад Вижницького району Чернівецької області», з метою належного надання адміністративних послуг при  Конятинській сільській раді,  сільська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Надати згоду та прийняти у комунальну власність Конятинської сільської ради Вижницького району  Чернівецької області, номер в ЄДР 04417783, місцезнаходження: 59122, вул.  Центральна, 162, с. Конятин, Вижницького району ,Чернівецької області, майно згідно з додатком 1.

2. Уповноваженому органу сільської ради – відділу бухгалтерського обліку та звітності протягом 15 (п’ятнадцяти) робочих днів з моменту отримання рішення уповноваженого органу управління майном державної власності про передачу майна, забезпечити виконання усіх необхідних дій, пов’язаних із прийняттям майна згідно пункту 1 цього рішення.

3. Секретарю Конятинської сільської ради (Перепелиці Зої Танасіївні) направити дане рішення до  Вижницької районної державної адміністрації.

4. Уповноважити сільського голову Скрипчука Олексія Івановича з моменту прийняття майна на баланс Конятинської сільської ради забезпечити державну реєстрацію прав на майно згідно з п. 1 цього рішення (щодо майна, для якого законом встановлено необхідність здійснення державної реєстрації прав).

5. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань планування бюджету і фінансів, соціально-економічного розвитку територіальної громади (Юрій МАРОТЧАК).

 

 

 

 

Сільський   голова                                                           Олексій СКРИПЧУК