рішення сесії №200-07/21 «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для будівництва експлуатації пункту автоматичного секціонування (леклоузера) на опорі повітряної лінії електропередачі ПЛ-10 Кв АТ «Чернівціобленерго»»

  • 103
Скликання: VIII скликання
Сесія / комісія: VII сесія
Тип документу: рішення сесії
Дата: 05.10.2021
Номер документу: 200-07/21
Назва документу: Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для будівництва експлуатації пункту автоматичного секціонування (леклоузера) на опорі повітряної лінії електропередачі ПЛ-10 Кв АТ «Чернівціобленерго»

                                                             

 

УКРАЇНА

 

КОНЯТИНСЬКА сільська рада

VІІ сесія  VІІІ скликання

 
   

 

 

Р І Ш Е Н Н Я     № 200-07/21

05  жовтня   2021 року                                                                   село Конятин

 

Про надання дозволу на розроблення проекту

землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  

в оренду для будівництва експлуатації  пункту

автоматичного секціонування (леклоузера)

на опорі повітряної лінії електропередачі

ПЛ-10 Кв АТ «Чернівціобленерго»

 

Керуючись п. 34 ст. 26 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, ст. 12, 65, 76, 93 Земельного Кодексу України, Законом  України  «Про оренду  землі» та розглянувши клопотання АТ «Чернівціобленерго» від 20.08.2021 року № 20/4301 про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо  відведення  земельної ділянки  в оренду терміном  на  49 років  площею 0,0050 га для будівництва експлуатації  пункту автоматичного секціонування (леклоузера) на опорі повітряної лінії електропередачі ПЛ-10 Кв, яка  розташована за межами населеного пункту Конятинської сільської ради ТГ. Земельна ділянка виділяється за рахунок забудованих земель комунальної власності територіальної громади (землі житлової  та громадської  забудови),   розглянувши  висновок  постійної   комісії з питань  земельних відносин,  екології, раціонального природокористування, будівництва, планування та комунальної власності, сесія сільської  ради

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Надати АТ «Чернівціобленерго», дозвіл на  розроблення  (з урахуванням  вимог  державних стандартів, норм і правил  у сфері землеустрою) проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки в оренду площею 0,0050 га для будівництва, експлуатації пункту автоматичного секціонування (леклоузера) на опорі повітряної лінії електропередачі ПЛ-10 Кв, яка розташована  за межами населеного пункту Конятинської сільської ради  ТГ. Земельна ділянка виділяється за рахунок забудованих  земель  комунальної власності територіальної громади (землі  житлової  та  громадської  забудови).

2. Розроблений проект землеустрою  щодо відведення  земельної ділянки у власність  підлягає погодженню та затвердженню відповідно до вимог  чинного  законодавства.

3. Контроль за  виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, екології, раціонального природокористування, будівництва, планування та комунальної власності (Руслан МИЦКАНЮК).

 

 

 

Сільський   голова                                                           Олексій СКРИПЧУК