рішення сесії №205-07/21 «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для сінокосіння і випасання худоби Гарас Євдокії Михайлівні»

  • 95
Скликання: VIII скликання
Сесія / комісія: VII сесія
Тип документу: рішення сесії
Дата: 05.10.2021
Номер документу: 205-07/21
Назва документу: Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для сінокосіння і випасання худоби Гарас Євдокії Михайлівні

                                                             

 

УКРАЇНА

 

КОНЯТИНСЬКА сільська рада

VІІ сесія  VІІІ скликання

 
   

 

 

Р І Ш Е Н Н Я     № 205-07/21

05  жовтня   2021 року                                                                   село Конятин

 

Про надання дозволу на розроблення

проекту землеустрою щодо відведення

земельної   ділянки   в  оренду   для 

сінокосіння  і випасання  худоби

Гарас  Євдокії  Михайлівні

 

Керуючись п. 34 ст. 26 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, ст. 12, 83, 93, 122-124, 134 Земельного Кодексу України, Закону  України «Про оренду землі»  та розглянувши заяву  громадянки  Гарас Євдокії Михайлівни, жительки села   Конятин, вул. Глибоцька,1 про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо  відведення  земельної ділянки  площею 0,8200 га в  оренду терміном  на 7  років для сінокосіння та  випасання  худоби (пасовище ) , яка  розташована  в селі Конятин, вул. Глибоцька. Земельна ділянка виділяється за рахунок сільськогосподарських  земель  комунальної власності територіальної громади (пасовище), розглянувши висновок  постійної   комісії з питань  земельних відносин,  екології, раціонального природокористування, будівництва, планування та комунальної власності, сесія сільської  ради

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Надати  громадянці Гарас Євдокії Михайлівні, жительці села Конятин, вул. Глибоцька, 1  дозвіл на  розроблення  (з урахуванням  вимог  державних стандартів , норм і правил  у сфері землеустрою)   проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки площею 0,8200 га в  оренду терміном  на  7  років  для сінокосіння  та  випасання  худоби (пасовище ), яка  розташована  в селі Конятин, вул. Глибоцька. Земельна ділянка виділяється за рахунок сільськогосподарських комунальної власності територіальної громади (землі сільськогосподарського призначення).

2. Розроблений  проект землеустрою  щодо відведення  земельної ділянки у власність  підлягає погодженню та затвердженню відповідно до вимог  чинного  законодавства.

3. Контроль за  виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, екології, раціонального природокористування, будівництва, планування та комунальної власності (Руслан МИЦКАНЮК).

 

 

 

Сільський   голова                                                           Олексій СКРИПЧУК