рішення виконкому №55/15 «Про закриття погосподарських номерів»

  • 103
Скликання: VIII скликання
Сесія / комісія: VII сесія
Тип документу: рішення виконкому
Дата: 05.11.2021
Номер документу: 55/15
Назва документу: Про закриття погосподарських номерів

 

УКРАЇНА

 

КОНЯТИНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

 

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

05 листопада 2021  року                                                                                № 55/15

 

Про закриття погосподарських номерів

 

Відповідно до п б. (делеговані) повноваження підпункту 10 ст. 30 Закону України «Про  місцеве самоврядування  в Україні», Наказу  Державної служби статистики України від 11.04.2016 року за №56 «Про затвердження Інструкції з ведення погосподарського обліку в сільських, селищних та міських радах», розглянувши заяви громадян Рейкало Дмитра Івановича, жителя села Мариничі, Мислика Василя  Васильовича, жителя м. Чернівці, враховуючи Акт  обстеження об’єктів нерухомого майна за адресами село Плита вул. Плитівська, 13А та вул. Плитівська, 31 від  07.10.2021 року, які завалилися, не придатні для проживання та експлуатації, тривалий час не використовувалися, ремонту та відновленню не підлягають (по даних об’єктах числяться погосподарські номери без будь-яких правовстановлюючих документів на домоволодіння, і спадщина не переоформлена), виконавчий комітет сільської ради 

 

В И Р І Ш И В :

 

  1. Затвердити наданий комісією акт обстеження об’єктів нерухомого майна за адресою: село Плита вул. Плитівська 13А та вул. Плитівська, 31 від 07.10 2021 року, що додається.
  2. Закрити погосподарські номери на домоволодіння таких громадян:
  • № 13 А вул. Плитівська с. Плита на гр. Мислик Василя Васильовича, виписаний  у м. Чернівці, згідно  по господарської книги будинок збудований в 1965 році, документи не  виготовлені;
  • № 31 вул. Плитівська с. Плита на гр. Рейкало Дмитра Івановича, жителя с. Мариничі, згідно  погосподарської книги будинок збудований в 1930 році, документи не  виготовлені, завалився і відновленню не підлягає.
  1. Старості Довгопільского старостинського округу Михайлу КУСЯКУ внести записи щодо змін в об’єктах погосподарського обліку за вищевказаними адресами домоволодінь згідно даного рішення.
  2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на старосту Довгопільського старостинського округу Михайла КУСЯКА, діловода Ніну ПОПЮК, начальника відділу земельних відносин, житлово–комунальної власності та благоустрою Богдана ПИЛИПКО.

 

 

 

Сільський голова                                                               Олексій СКРИПЧУК