рішення сесії №218-08/21 «Про покладання повноважень щодо посвідчення довіреностей»

  • 87
Скликання: VIII скликання
Сесія / комісія: VIII сесія
Тип документу: рішення сесії
Дата: 02.12.2021
Номер документу: 218-08/21
Назва документу: Про покладання повноважень щодо посвідчення довіреностей

УКРАЇНА

 

КОНЯТИНСЬКА сільська рада

VІІІ сесія  VІІІ скликання

 
   

 

 

Р І Ш Е Н Н Я     № 218-08/21

02  грудня  2021 року                                                                   село Конятин

 

Про покладання повноважень

щодо посвідчення довіреностей

 

Відповідно до частини третьої статті 245 Цивільного кодексу України, пункту 4 частини другої статті 40 закону України «Про нотаріат», Порядку посвідчення заповітів і довіреностей, що прирівнюються до, нотаріально посвідчених, який затверджено постановою Кабінету Міністрів України від 15 червня 1994 року № 419, у зв’язку із відсутністю нотаріусів у населених пунктах (Конятин, Самакова, Великий Липовець, Довгопілля, Стебні, Греблина, Плита, Яблуниця, Плай, Голошина), сесія сільської ради

 

ВИРІШИЛА:

 

  1. Покласти повноваження щодо посвідчення довіреностей на території сіл Конятин, Самакова, Великий Липовець на секретаря сільської ради – Перепелицю Зою Танасіївну.
  2. Покласти повноваження щодо посвідчення довіреностей на території сіл Довгопілля, Стебні, Греблина, Плита на старосту Довгопільського старостинського округу – Кусяка Михайла Федоровича.
  3. Покласти повноваження щодо посвідчення довіреностей на території сіл Яблуниця, Плай, Голошина на старосту Яблуницького старостинського округу – Гавюка Ігоря Юрійовича.
  4. На час відпустки, лікарняного, відрядження секретаря сільської ради – Перепелиці Зої Танасіївни, покласти обов’язки посвідчення довіреностей на старостів Довгопільського та Яблуницького старостинських округів Кусяка Михайла Федоровича та Гавюка Ігоря Юрійовича.
  5. На час відпустки, лікарняного, відрядження старости Довгопільського старостинського округу – Кусяка Михайла Федоровича покласти обов’язки посвідчення довіреностей на секретаря сільської ради Перепелицю Зою Танасіївну та старосту Яблуницького старостинського округу Гавюка Ігоря Юрійовича.
  6. На час відпустки, лікарняного, відрядження старости Яблуницького старостинського округу – Гавюка Ігоря Юрійовича покласти обов’язки посвідчення довіреностей на секретаря сільської ради Перепелицю Зою Танасіївну та старосту Довгопільського старостинського округу Кусяка Михайла Федоровича.
  7. Уповноважені особи мають право посвідчувати довіреності, крім довіреностей на право розпорядження нерухомим майном, довіреності на управління і розпорядження корпоративними правами та довіреностей на користування на користування та розпорядження транспортними засобами.
  8. Контроль  за виконанням даного рішення покласти на сільського голову Скрипчука Олексія Івановича.

 

 

Сільський   голова                                                           Олексій СКРИПЧУК