рішення сесії №20-11/22 «Про затвердження Методики розрахунку орендної плати за комунальне майно на території Конятинської сільської ради ТГ»

  • 104
Скликання: VIII скликання
Сесія / комісія: ХІ сесія
Тип документу: рішення сесії
Дата: 10.02.2022
Номер документу: 20-11/22
Назва документу: Про затвердження Методики розрахунку орендної плати за комунальне майно на території Конятинської сільської ради ТГ

                                                             

 

УКРАЇНА

 

КОНЯТИНСЬКА сільська рада

ХІ сесія  VІІІ скликання

 
   

 

 

Р І Ш Е Н Н Я     № 20-11/22

10 лютого 2022 року                                                                        село Конятин

 

Про затвердження  Методики розрахунку

 орендної плати за комунальне майно

на території Конятинської сільської ради  ТГ

 

З метою підвищення ефективності використання майна комунальної власності, урегулювання орендних відносин, удосконалення процедури передачі в оренду комунального майна  Конятинської  сільської ради тг , збільшення надходжень до місцевого бюджету та приведення нормативно-правових актів сільської ради з питань оренди майна комунальної власності у відповідність до законодавства керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», ч. 2 ст. 19 Закону України «Про оренду державного та комунального майна», Порядку передачі в оренду державного та комунального майна, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03 червня 2020 року № 483 «Деякі питання оренди державного та комунального майна», враховуючи висновок комісії з питань планування бюджету і фінансів, соціально-економічного розвитку територіальної громади, сесія сільської ради

 

ВИРІШИЛА:

 

  1. Затвердити  Методику розрахунку  орендної плати за комунальне майно Конятинської сільської ради ТГ Вижницького району Чернівецької області, що додається.
  2. Затвердити Орендні ставки для договорів оренди комунального майна, згідно додатку 1 до Методики розрахунку, що додається.
  3. Затвердити Орендні ставки для договорів, які продовжуються вперше,  згідно додатку 2 до Методики розрахунку, що додається.
  4. Затвердити Розрахунок орендної плати за базовий місяць, згідно додатку 3 до Методики розрахунку, що додається.
  5. Затвердити Примірний договір оренди нерухомого або іншого окремого індивідуально визначеного майна, що належить до комунальної власності Конятинської сільської ради, згідно додатку 4 до Методики розрахунку, що додається.
  6. Затвердити Примірний договір оренди єдиного майнового комплексу комунального підприємства, його відокремленого структурного підрозділу, згідно додатку 5 до Методики розрахунку, що додається.
  7. Вважати  таким, що втратило  чинність  рішення  Конятинської  сільської  ради  від  23 жовтня 2018 року №327-15/18 «Про затвердження Положення та Методики, що регламентують  питання  орендних  відносин  нерухомого майна  комунальної  власності  Конятинської  сільської ради ОТГ».
  8. Секретарю сільської  ради Зої ПЕРЕПЕЛИЦІ дане рішення оприлюднити на сайті сільської ради або в інший можливий спосіб не пізніше, як у десятиденний строк після прийняття рішення.
  9. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань планування бюджету і фінансів, соціально-економічного розвитку територіальної громади.

 

 

 

Сільський   голова                                                           Олексій СКРИПЧУК