рішення сесії №34-11/22 «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва індивідуального гаража гр. Скрипчуку Михайлу Олексійовичу»

  • 116
Скликання: VIII скликання
Сесія / комісія: ХІ сесія
Тип документу: рішення сесії
Дата: 10.02.2022
Номер документу: 34-11/22
Назва документу: Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва індивідуального гаража гр. Скрипчуку Михайлу Олексійовичу

                                                             

 

УКРАЇНА

 

КОНЯТИНСЬКА сільська рада

ХІ сесія  VІІІ скликання

 
   

 

 

Р І Ш Е Н Н Я     № 34-11/22

10 лютого  2022 року                                                                        село Конятин

 

Про надання дозволу на розроблення проекту

землеустрою щодо відведення земельної ділянки  

у  власність   для   будівництва  індивідуального  

гаража  гр. Скрипчуку Михайлу Олексійовичу

 

Керуючись п. 34 ст. 26 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, ст. 12, 83, 116, 118, 121 Земельного Кодексу України, та розглянувши заяву  громадянина  Скрипчука Михайла  Олексійовича,  жителя села Самакова про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо  відведення  земельної ділянки  у власність  площею 0,0100 га для  будівництва  індивідуального  гаража, яка  розташована  в селі Самакова вул. Самаківська. Земельна ділянка виділяється за рахунок  забудованих  земель  комунальної власності територіальної громади (землі  житлової  та громадської  за будови), та  враховуючи  те,  що громадянин  Скрипчук Михайло Олексійович право безплатної передачі для вищевказаних цілей не використав, розглянувши висновок комісії з питань  земельних відносин, екології, раціонального природокористування, будівництва, планування та  комунальної  власності, сесія сільської ради

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Надати  громадянину Скрипчуку  Михайлу Олексійовичу, жителю села Самакова  дозвіл на  розроблення  (з урахуванням  вимог  державних стандартів, норм і правил  у сфері землеустрою)   проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у  власність  площею 0,0100 га  для будівництва індивідуального гаража, яка  розташована  в селі Самакова  вул. Самаківська. Земельна ділянка виділяється за рахунок забудованих  земель  комунальної власності територіальної громади (землі  житлової  та громадської  за будови) .

2. Розроблений проект землеустрою  щодо відведення  земельної ділянки у власність  підлягає погодженню та затвердженню відповідно до вимог  чинного  законодавства.

3. Контроль за  виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, екології, раціонального природокористування, будівництва, планування та комунальної власності (Руслан МИЦКАНЮК).

 

 

 

Сільський   голова                                                           Олексій СКРИПЧУК