проекти рішень сесії №б/н «Про внесення змін в перелік майна другого типу комунальної власності Конятинської сільської ради, що підлягають передачі в оренду»

  • 30
Скликання: VIII скликання
Сесія / комісія: ХХІІ сесія
Тип документу: проекти рішень сесії
Дата: 07.04.2023
Номер документу: б/н
Назва документу: Про внесення змін в перелік майна другого типу комунальної власності Конятинської сільської ради, що підлягають передачі в оренду

 

УКРАЇНА

 

КОНЯТИНСЬКА сільська рада

ХХІІ сесія  VІІІ скликання

 
   

 

 

Р І Ш Е Н Н Я     № -22/23

квітня 2023 року                                                                      село Конятин

 

Про внесення змін в перелік майна другого типу комунальної власності Конятинської сільської ради, що підлягають передачі в оренду

 

 

Відповідно до статей 26, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статей 6, 15, 16 Закону України «Про оренду державного та комунального майна», Порядку передачі в оренду державного та комунального майна, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03 червня 2020 року № 483, Методики розрахунку орендної плати за комунальне майно на території  Конятинської сільської ради ТГ, затвердженого рішенням від 10 лютого 2022 року № 20-11/22, у зв’язку з необхідністю внесення змін в рішення ХХІ сесії Конятинської сільської ради VІІІ скликання від 17.02.2023 року № 7-21/23 «Про затвердження переліків майна першого та другого типу комунальної власності Конятинської сільської ради, що підлягають передачі в оренду», розглянувши висновок постійної комісії з питань планування бюджету і фінансів, соціально-економічного розвитку територіальної громади, сесія сільської ради

 

ВИРІШИЛА:

 

  1. Внести зміни в перелік майна другого типу комунальної власності Конятинської сільської ради, що підлягає передачі в оренду без аукціону, згідно додатку, що додається.
  2. Затвердити оновлений перелік майна другого типу комунальної власності Конятинської сільської ради, що підлягає передачі в оренду без аукціону, згідно додатку, що додається.
  3. Відділу земельних відносин житлово-комунальної власності та благоустрою Конятинської сільської ради оприлюднити вказане рішення в електронній торговій системі в порядку, визначеному чинним законодавством.
  4. Надати дозвіл на оренду нежитлового приміщення, що знаходиться за адресою: вул.. Головна, 50 с. Яблуниця Вижницького району Чернівецької області для розміщення в ньому пункту базування Е(ш)МД ОКНП «Чернівецький обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф».
  5. Дозволити строк оренди терміном 5 років.
  6. Суму оренди зазначити в 1 грн (без ПДВ).
  7. Контроль  за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань планування бюджету і фінансів, соціально-економічного розвитку територіальної громади.

 

 

Сільський   голова                                                           Олексій СКРИПЧУК

 

Проект даного рішення опубліковано на  дошці оголошень у квітні  2023 р.