проекти рішень сесії №б/н «Про затвердження звіту сільського голови Олексія СКРИПУКА про роботу сільської ради та виконавчого комітету за 2021рік»

  • 54
Скликання: VIII скликання
Сесія / комісія: ХV сесія
Тип документу: проекти рішень сесії
Дата: 01.06.2022
Номер документу: б/н
Назва документу: Про затвердження звіту сільського голови Олексія СКРИПУКА про роботу сільської ради та виконавчого комітету за 2021рік

                                                             

 

УКРАЇНА

 

КОНЯТИНСЬКА сільська рада

ХV сесія  VІІІ скликання

 
   

 

 

Р І Ш Е Н Н Я     №  ПРОЄКТ

10  червня  2022 року                                                                        село Конятин

 

Про  затвердження звіту сільського голови Олексія СКРИПУКА про роботу  сільської ради та виконавчого комітету за 2021рік

 

 

Керуючись п. 16 ст. 43 Закону України “Про місцеве самоврядування  в Україні”, заслухавши звіт сільського голови Конятинської сільської ради Вижницького району Чернівецької  області про роботу сільської ради та виконавчого комітету за 2021 рік, сесія сільської ради

 

ВИРІШИЛА:

 

  1. Затвердити звіт сільського голови Олексія Скрипчука про роботу сільської ради та виконавчого комітету  за 2021 рік ( додаток 1).
  2. Відмітити позитивну роботу сільської ради та виконавчого комітету у 2021 році, направлену на  стабілізацію соціально-економічного розвитку.
  3. Оцінити роботу сільського голови, сільської ради та виконавчого комітету на задовільно та прийняти до уваги критичні зауваження депутатів сільської ради.
  4. Запропонувати виконкому сільської ради спрямувати організаційну роботу на закріплення позитивних тенденцій щодо створення умов для економічного зростання та поліпшення добробуту населення нашої громади.
  5. Рекомендувати керівникам підприємств всіх форм власності  враховувати недоліки в роботі всіх сфер економіки у 2021 році та спрямувати  всі  зусилля на їх усунення.
  6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійні комісії сільської ради.

 

 

Сільський   голова                                                           Олексій СКРИПЧУК