Міжнародний день захисту дітей.

  • 688

Фото без опису

Щороку в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей – коли все для дітей, все про дітей та все навколо дітей. В центрі культури , дозвілля , молоді і спорту села Довгопілля відбулась конкурсно- розважальна програма для дітей "Веселинки".
Розважала і веселила дітей клоунеса "Вереднюха" (Куриндаш Л.) , яку діти зустріли веселим сміхом та щирими оплесками.
Діти відвідали бібліотеку , бібліотекар Малиш М.М. розповіла про мудрі заповіді В.Сухомлинського дітям, а також провела екскурсію в музеї історії та побуту села Довгопілля , де діти побачили предмети старовини та інші народні ремесла. Дітей зацікавили майстер-класи "Ляльки-мотанки" (вироби з ниток , Куриндаш Л.) та "Журавлики"  (вироби з паперу Марич З.). У рамках заходу - конкурс малюнків "Моє рідне село", загадки , естафета , флешмоб- розминки , танцювальний батл , дефіле "Модель -2019" , "Відгадай мелодію (Синиця М.І. , Паланиця А.В.).
Усмішка- джерело щастя і довгого життя , а посмішка дитини – найголовніша річ, яка приносить всім щастя. Очі усміхненої дитини горять любов’ю , а сьогодні всі були усміхнені і всі весело сміялись . Діти отримали подарунки за участь у конкурсах. Пригощала дітей смаколиками керівник закладу Хрищук П.Ю.
Бажаємо миру і злагоди кожній дитині, кожній родині, усій Україні! Наснаги і мудрості батькам, педагогам, дорослим, серця яких сповнені любові до дітей.