Фото без опису

Фото без опису
28.09.2019
Чернівецький ЦРМС.

Продовжуємо публікувати матеріали про ОТГ Чернівецької області, які увійшли в брошуру "Об'єднані громади Буковини: результати роботи 2018 року", яка підготовлена Чернівецьким Центром розвитку місцевого самоврядування Програми "U-LEAD з Європою". В цій брошурі містяться основні дані про об'єднані громади Чернівецької області, надходження та витрати бюджетів за відповідний рік, реалізовані в 2018 році проекти та досягнення в основних сферах життєдіяльності (освіта, медицина, спорт, культура,благоустрій).

Інформація для брошури надавалась громадами на запит ЦРМС, а ми концептуально оформили та узагальнили отримані дані. Зараз же ми познайомимо з результатами роботи у 2018 році Конятинської ОТГ.

Фото без опису

Фото без опису

Основні досягнення

У СФЕРІ ОСВІТИ

Придбано шкільний автобус для потреб навчальних закладів громади.

У СФЕРІ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я

Створено комунальне  некомерційне підприємство «Яблуницька амбулаторія загальної практики сімейної медицини». Замінено вікна та двері у ФАПах сіл Конятин і Самакова.

У СФЕРІ СПОРТУ

Утворено спортивно-естетичний комплекс на базі Конятинського будинку культури.

У СФЕРІ КУЛЬТУРИ

Утворено Центр культури, дозвілля та спорту Конятинської ОТГ на базі сільських будинків культури та бібліотек громади. Здійснено капітальний ремонт покрівлі  будинків культури в селах Конятин та Голошина. Створений фольклорно-етнографічний колектив «Гуцулочка», який вже став лауреатом фестивалів.

БЛАГОУСТРІЙ ТА БЕЗПЕКА

Створено комунальне підприємство «Черемош-сервіс», для якого придбано трактор та навісне обладнання. Для налагодження системи збору відходів придбано 135 баків для сміття місткістю 240 і 120 л.

Фото без описуФото без опису