Путильський районний сектор УДМС України в Чернівецькій області інформує

  • 449

Буковинці можуть надати відгук про якість надання адміністративної послуги з оформлення першого паспорта за допомогою QR-коду

 

У підрозділах УДМС у Чернівецької області, ЦНАПах, що надають  паспортні послуги (Чернівецької міської ради, Мамаївської ОТГ, Великокучурівської сільської ОТГ), Центрі обслуговування "Паспортний сервіс" м. Чернівці особам віком від 14 років доступна послуга з оформлення та видачі паспорта громадянина України з безконтактним електронним носієм з одночасною реєстрацією у Державному реєстрі фізичних осіб – платників податків. Послуга «ID-14» дозволяє юним громадянам України оформити одночасно перший паспорт та реєстраційний номер платника податків без додаткового відвідування податкової служби.

Чи задоволені батьки та юні отримувачіадміністративної послуги з оформлення першого паспорта рівнем сервісу в конкретному підрозділі міграційної служби, тепер можна повідомити за допомогою відсканованого на телефон QR-коду, що розміщений на тематичних постерах. Такі плакати можна побачити в усіх підрозділах міграційної служби Буковини. 

Оцінювання якості наданих адміністративних послугзалишиться анонімним, однак допоможе покращити зворотній зв’язок з відвідувачами  та оперативно реагувати та критичні зауваження.

Управління ДМС у 

Чернівецькій області