У кожному підрозділі міграційної служби Буковини можна залишити онлайн-відгукза допомогою смартфону

  • 301

У кожному підрозділі міграційної служби Буковини можна залишити онлайн-відгукза допомогою смартфону 

 

Звертаємо увагу буковинців, а також іноземців та осіб без громадянства, що кожен отримувач адміністративних послуг може залишити свій відгук про якість сервісу у міському чи районному структурному підрозділі, а також – відділі у справах іноземців та осіб без громадянства і секторі оформлення документів відділу з питань громадянства, паспортизації та реєстрації УДМС у Чернівецькій області.  

Для цього достатньо знайти постер у районному структурному підрозділі міграційної служби, що містить QR-код конкретного відділу чи сектору та сканувати його на телефон. Також відповідні QR-коди розташовані на сторінці УДМС у Чернівецькій області сайту ДМС України за посиланням:https://dmsu.gov.ua/chernivtsi/pidrozdily.html .

Після сканування QR-коду вас автоматично буде перенаправлено на сервіс «Громадське опитування», що на сайті ДМС України(https://dmsu.gov.ua/services/votes.html) . Там ви зможете залишити відповіді на запитання щодо коректності та законності дій працівників УДМС, а також – висловити свої думки, пропозиції, клопотання чи навіть скарги стосовно рівня сервісу в конкретному районному чи міському підрозділі УДМС у Чернівецькій област.

Запевняємо, що жоден ваш відгук не залишиться поза увагою!

Будемо раді отримати зворотній зв'язок та завжди готові реагувати на конструктивну критику, щодо дозволить нам краще працювати.

Заздалегідь вдячні за кожен коментар!

Управління ДМС у Чернівецькій області