ПОДЯКА НАРОДНОМУ ДЕПУТАТОВІ УКРАЇНИ МАКСИМУ ВАЛЕНТИНОВИЧУ ЗАРЕМСЬКОМУ ВІД СІЛЬСЬКОГО ГОЛОВИ ОЛЕКСІЯ ІВАНОВИЧА СКРИПЧУКА ТА ЖИТЕЛІВ КОНЯТИНСЬКОЇ ТГ!

  • 757

Шановний Максиме Валентиновичу!

Від імені жителів Конятинської територіальної громади прийміть щирі слова вдячності, шани та поваги. Ваша активна життєва позиція, високий професіоналізм, добре і чуйне серце заслужили глибоку повагу серед жителів громади. Завдяки Вашій роботі, людяності, доброті та щедрості, Конятинська громада отримала 1 млн 900 тис. грн на такі цілі:

- на капітальний ремонт (заміну вікон) адміністративної будівлі Конятинської сільської ради – 200 тис. грн;

- ще 200 тис. грн скеровано на придбання дитячих ігрових майданчиків для Стебнівського, Конятинського, Яблуницького та Довгопільського закладів дошкільної освіти (по 50 тис. грн кожному).

- 1,5 млн. грн виділено на будівництво спортивного майданчика зі штучним покриттям в с. Довгопілля.

- 27 святкових гостинців для діток, які найбільше потребують уваги та турботи;

- грамоти учасникам колективу «Гуцулочка»;

Ви умієте слухати, оцінювати, аналізувати, вникати в суть проблеми і головне – не лише обіцяти, а ще й виконувати свої обіцянки. Ваші слова: « З людьми, для людей», Максиме Валентиновичу, ніколи не розходяться зі справами.

Вітаємо із прийдешніми новорічно-різдвяними святами, хай доля дарує Вам нові успіхи і здобутки. Бажаємо не зупинятися на досягнутому, а йти вперед і надалі творити добро! Міцного здоров’я, успіху, добра і щастя Вам і Вашій команді! Божого благословіння Вам в усіх починаннях!

З повагою сільський голова

Олексій СКРИПЧУК та жителі Конятинської громади!