ЗВІТНИЙ КОНЦЕРТ КНЗ "КОНЯТИНСЬКОЇ МИСТЕЦЬКОЇ ШКОЛИ"

  • 690

  11 січня на базі народного дому с. Яблуниця відбувся звітний концерт КНЗ "Конятинської мистецької школи" - "Дозвольте колядувати, громаду звеселяти". Даний концерт відбувся на високому рівні. Учителі та юні маестро надали виступу незабутню, казкову, чарівну атмосферу. Слухачі були вражені майстерною грою учнів та залишилися в захваті від свята. Під час свята лунали: чудові колядки, різдвяні пісні, сценки, гуморески ,віншування  та гра на музичних інструментах.  
  Для когось  із учнів -  це був перший серйозний виступ, а для когось — ще одна сходинка до вершини виконавської майстерності. Але всі вони впорались із хвилюванням і зуміли показати своє володіння.  За творчі здобутки та досяненння в успіхах керівник  мистецької школи  нагородив учнів та викладачів грамотами, подяками та солодкими подарунками.

"Пишаюсь нашими талановитими учнями та викладачами, що несуть у цей світ прекрасне й роблять його кращим. Дякуємо усім, хто завітав на наше свято! Будемо намагатися і далі дарувати вам чудовий настрій та позитивні емоції своїми виступами!", - говорить в.о. директора Конятинської мистецької школи.

Фото без опису