Адміністрація та виконавчий комітет Конятинської сільської ради висловлює щирі співчуття з непоправної втрати людини з великої літери КОМАРИЦІ Олександра Петровича!

  • 668

Війна, з якою загарбницька росія прийшла на територію України, забирає життя найрідніших людей, які ціною життя охороняють наш спокій.Олександр КОМАРИЦЯ - людина з великої літери, справжній патріот, протягм життя віддавав себе заради добробуту інших людей, колишній сільський голова Конятинської сільської ради: з перших днів повномасштабного вторгнення відважно пішов захищати майбутнє наших дітей, демократичність держави, спокій домівок та затишок у наших сім'ях.
Адміністрація та виконавчий комітет Конятинської сільської ради висловлює щирі співчуття з непоправної втрати  старшого сержанта КОМАРИЦЮ Олександра Петровича, який загинув біля населеного пункту Васелівка Донецької області. На жаль, словами важко загоїти в серці болючу рану втрати. Адже смерть найріднішої людини – велике випробування. В цю гірку мить поділяємо горе Вашої сім’ї та разом з Вами схиляємо голову в глибокій скорботі. Україна втратила ще одного Героя і свого захисника. Слава та вічна пам’ять загиблому Герою! Герої не вмирають, вони назавжди залишаються в наших серцях. Вічна пам’ять і слава українському воїну, який захищав Батьківщину та кожного з нас!