Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі та очікуваної вартості предмета закупівлі!

  • 226

Обґрунтування

технічних та якісних характеристик предмета закупівлі та очікуваної вартості предмета закупівлі

(оприлюднюється на виконання постанови КМУ № 710 від 11.10.2016 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

  На порталі Уповноваженого органу з питань закупівель 07.11.2022 року оприлюднено оголошення про проведення процедури відкритих торгів ( з особливостями) на закупівлю товару:  Котел твердопаливний тривалого горіння, радіатори сталеві, акумулюючий бак, група безпеки  за ДК 021:2015  44620000-2-Радіатори і котли для систем центрального опалення та їх деталі, ідентифікатор закупівлі: UA-2022-11-07-005456-a.

Найменування замовника – Конятинська сільська рада.

Процедура закупівлі – відкриті торги (з особливостями).

Предмет закупівлі – товари.

Вимоги до предмета закупівлі:  Якість товарів повинна відповідати нормам, стандартам якісних показників і технічних вимог (ГОСТ, ДСТУ, ТУ), комплектність товару  повинна відповідати паспортам та умовам Договору. Товар повинен бути новим, без ушкоджень. Дата виготовлення –2022 рік. Товари призначені для теплопостачання приміщень адміністративної будівлі в якості основного джерела тепла. Технічні та якісні характеристики: зазначено у Додатку № 5 до тендерної документації.

Місце поставки: Україна, 59122, Чернівецька область, Вижницький район, село Конятин, вулиця Центральна, будинок 162.

Строк поставки: до 26 грудня 2022 року.

Обґрунтування розміру бюджетного призначення:

відповідно до бюджетного запиту за КЕКВ 3110 «Придбання обладнання і предметів довгострокового користування» на 2022 рік.

Очікувана вартість предмета закупівлі: 292 000,00 грн. (Двісті дев’яносто дві тисячі гривень нуль копійок) з ПДВ.

Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: При визначенні очікуваної вартості закупівлі враховувалась інформація про необхідні технічних та якісні характеристики предмета закупівлі, визначені відповідно до аналізу проведених аналогічних закупівель протягом останніх років та аналізу цін на ринку, а також відповідно до розмірів видатків бюджету на зазначений товар.

Необхідність проведення закупівлі зумовлена потребами адміністративної будівлі, а саме - теплопостачання приміщень в якості основного джерела тепла та на виконання завдань, покладених на Конятинську сільську раду .