ПОДЯКА ВОЛОНТЕРАМ КОНЯТИНСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ!

  • 12127

5 грудня у більшості країн світу вшановують людей, небайдужих до проблем суспільства. Для України це свято – «Всесвітній день волонтера» є, як ніколи, важливим і актуальним. Бути волонтером – це важлива і відповідальна місія. Хоч раз побувавши в ролі волонтера, дуже важко відмовитися в подальшому від цього заняття. Це стає для людей способом життя. У час, коли наша країна перебуває у надскладній ситуації, коли порушено територіальну цілісність, саме Ваша активна громадська позиція, небайдужість та невтомна праця додає віри у те, що у нашого народу є майбутнє. Адже єднання - це запорука успіху.
Висловлюю слова подяки від імені кожної людини, якій Ви допомогли, за Вашу людяність, безкорисливу працю. Нині, завдяки Ваші підтримці, у зоні бойових дій воює не тільки зброя - воює український дух, який неможливо здолати!
Світ тримається на небайдужих, чуйних людей, не здатних пройти повз, завжди готових допомогти і надати підтримку. Наші захисники, виконавчий комітет Конятинської сільської ради та жителі громади від усієї душі щиро дякують  волонтерам Конятинської територіальної громади: Іллі КОСОВАНУ, Михайлу СЛИЖУКУ, Дмитру ПЛЕГУЦІ та Сергію СКРИПЧУКУ. Тому що Ваша допомога надзвичайно цінна і ніколи не буде забута. В наш нелегкий час, коли все більше людей потребує турботи та допомоги стає важко знайти людей, які здатні сприймати чужі проблеми, як свої, і як чудово що такі люди все таки є. Надаючи допомогу, ви надаєте не просто матеріальні цінності, а даруєте радість  та надію на краще життя. Нині, завдяки Ваші підтримці, у зоні бойових дій воює не тільки зброя - воює український дух, який неможливо здолати! Поки  такі люди живуть і працюють, то буде жити  і наша нація українців. Хочеться ще раз щиро подякувати за Вашу підтримку та за  Ваші щирі і чуйні серця. За те що Ви не стоїте осторонь проблем людей. Нехай Ваша доброта і щедрість повернуться до Вас сторицею. Бажаємо Вам всіяких благ і процвітань. Нехай Бог  Вам пошле міцного здоров’я, радості і щастя!