Про надання згоди на вступ Конятинської сільської ради в асоціацію органів місцевого самоврядування? Чернівецької області «Агенція розвитку громад Буковини»

  • 476

ПРОЄКТ

Фото без опису

                                                                                     УКРАЇНА

 

КОНЯТИНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ІІІ сесія  VІІІ скликання

Фото без опису

 

 

Р І Ш Е Н Н Я     № 

                  2021 року                                                                     село Конятин 

 

 

Про надання згоди на вступ  

Конятинської сільської ради

в  асоціацію органів місцевого 

самоврядування? Чернівецької області

«Агенція розвитку громад Буковини»

 

 

Відповідно до ст.15, п.21 ч.1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статей 1, 2, 8 Закону України «Про асоціації органів місцевого самоврядування» з метою покращення якості життя в територіальних громадах шляхом об'єднання зусиль щодо захисту прав і законних інтересів об’єднаних територіальних громад, розв’язання спільних для громад проблем, обміну досвідом, створення умов для більш ефективного здійснення повноважень місцевого самоврядування, методичного та організаційного забезпечення діяльності об’єднаних громад, залучення позабюджетних коштів, сільська рада

 

ВИРІШИЛА:

1. Ініціювати вступ Конятинської сільської ради в асоціацію органів місцевого самоврядуванняЧернівецької області «Агенція розвитку громад Буковини».

2. Уповноважити представляти  інтересиКонятинської сільської ради в асоціації сільського голову – Скрипчука Олексія Івановича, надавшийому право затвердження змін до установчихдокументів, обрання органів управління  асоціаціїта вирішення інших питань, пов’язаних ізподальшим функціонуванням  «Агенції розвиткугромад Буковини».

3. Контроль за виконанням рішення покласти на комісію питань планування бюджету і фінансів, соціально-економічного розвитку територіальної громади.

 

Сільський голова                                                         Олексій СКРИПЧУК