Про Стратегію розвитку Конятинської сільської ради ТГ на період до 2027 року

  • 501

                                                                 

                                                                                     УКРАЇНА

 

КОНЯТИНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ІІІ сесія  VІІІ скликання

 

 

Р І Ш Е Н Н Я     ПРОЄКТ

                  2021 року                                                                     село Конятин 

 

Про Стратегію розвиткуКонятинської сільської ради ТГ на період до 2027 року

 

 

Керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про місцеві державні адміністрації», «Про засади державної регіональної політики», постановою Кабінету Міністрів України від 11.11.2015 № 932 «Про затвердження Порядку розроблення регіональних стратегій розвитку і планів заходів з їх реалізації, а також проведення моніторингу та оцінки результативності реалізації зазначених регіональних стратегій і планів заходів», рішення ХХХІ сесії облради VII скликання від 28.05.2019 №104-31/19 «Про розроблення Стратегії розвитку Чернівецької області на період до 2027 року та Плану заходів з її реалізації у 2021 ? 2023 роках»,з метою планової розбудови територіальної громади, забезпечення сталого економічного та соціального розвитку Конятинської сільської ради територіальної громади, сільська рада:

 

ВИРІШИЛА:

1. Затвердити Стратегію розвитку  Конятинської сільської ради ТГ на період до 2027 року, що додається. 

2. Доручити сільській раді забезпечити виконанняСтратегії розвитку Конятинської сільської ради ТГ на період до 2027 року у повному обсязі.

3. Підприємствам, установам, організаціям усіх форм власності, громадським організаціям громади враховувати основні положення Стратегії при розробці бюджету, плану соціально-економічного розвитку громади та щорічних програм.

4. Рішення сесії від 14.03.2018 року № 186-07/18 «Про затвердження  Стратегії розвитку Конятинської сільської об'єднаної територіальної громади на 2018-2020 роки» вважати таким, що втратило чинність.

5. Контроль за виконанням рішення покласти на комісію питань планування бюджету і фінансів, соціально-економічного розвитку територіальної громади.

Сільський  голова                                                 Олексій СКРИПЧУК