31.03.2022 р. ВІДБУЛАСЯ АТЕСТАЦІЯ ПЕДПРАЦІВНИКІВ НА БАЗІ ДОВГОПІЛЬСЬКОГО ОПОРНОГО ЗАКЛАДУ КОНЯТИНСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ!

31.03.2022 р. ВІДБУЛАСЯ АТЕСТАЦІЯ ПЕДПРАЦІВНИКІВ НА БАЗІ ДОВГОПІЛЬСЬКОГО ОПОРНОГО ЗАКЛАДУ КОНЯТИНСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ!

  • Переглядів: 426

31.03.2022 р. відбулася атестація педагогічних працівників на базі Довгопільського опорного закладу загальної середньої освіти Конятинської територіальної громади. Атестація педагогічних працівників стосується кожного працівника закладу освіти. Згідно з реформою НУШ,  зовсім скоро атестація має піти в минуле, а її місце займе сертифікація, яка буде проходити раз на три роки. На сьогодні сертифікація є добровільною і охоплює тільки вчителів початкових класів, а атестація є обов'язковою і проходить раз на п'ять років. Аби уникнути певних непорозумінь, варто якомога краще розібратися у питанні атестації. Атестація — це система заходів, спрямованих на всебічне та комплексне оцінювання педагогічної діяльності педагогічних працівників. Атестація педагогічних працівників може бути черговою або позачерговою. Педагогічний працівник проходить чергову атестацію не менше одного разу на п’ять років, крім випадків, передбачених законодавством. За результатами атестації визначається відповідність педагогічного працівника займаній посаді, присвоюються кваліфікаційні категорії, педагогічні звання. Перелік категорій і педагогічних звань педагогічних працівників визначається Кабінетом Міністрів України. Рішення атестаційної комісії може бути підставою для звільнення педагогічного працівника з роботи у порядку, встановленому законодавством. Положення про атестацію педагогічних працівників затверджує центральний орган виконавчої влади у сфері освіти і науки. Положення про атестацію педагогічних працівників, які забезпечують здобуття фахових компетентностей спеціалізованої освіти, затверджуються центральними органами виконавчої влади, що забезпечують формування та реалізують державну політику у відповідній сфері. Портфоліо Бельмеги Любов Миколаївни вчителя біології та природознавства Яблуницького ЗЗСО І-ІІ ступенів    

РОБОЧИЙ ВІЗИТ ДО САМАКІВСЬКОГО ЗАКЛАДУ ЗАГАЛЬНОЇ СЕРЕДНЬОЇ ОСВІТИ

РОБОЧИЙ ВІЗИТ ДО САМАКІВСЬКОГО ЗАКЛАДУ ЗАГАЛЬНОЇ СЕРЕДНЬОЇ ОСВІТИ

  • Переглядів: 385

До Самаківського закладу загальної середньої освіти Конятинської територіальної громади завітали поважні гості, яким не байдужа доля гірських шкіл. Директор департаменту загальної середньої та дошкільної освіти Міністерства освіти і науки України Юрій Григорович Кононенко, радниця-уповноважена Президента України з з прав дитини та дитячої реабілітації Дар'я Герасимчук, заступниця голови Чернівецької ОДА Ірина Ісопенко разом зі своїми помічниками та однодумцями. Щиро дякуємо за турботу і сподіваємось на плідну співпрацю.

ВЧИТЕЛІ ЗАКЛАДІВ ЗАГАЛЬНОЇ СЕРЕДНЬОЇ ОСВІТИ КОНЯТИНСКЬОЇ ТГ ОТРИМАЛИ СУЧАСНІ НОУТБУКИ

ВЧИТЕЛІ ЗАКЛАДІВ ЗАГАЛЬНОЇ СЕРЕДНЬОЇ ОСВІТИ КОНЯТИНСКЬОЇ ТГ ОТРИМАЛИ СУЧАСНІ НОУТБУКИ

  • Переглядів: 397

Сьогодні, відбулася приємна подія за участі сільського голови Скрипчука Олексія Івановича, завідувача сектору освіти, культури, молоді та спорту Фрея Дмитра Івановича, а також учасників загальної середньої освіти громади. Освітня сфера Конятинської ТГ поповнилась новими 11 - ма ноутбуками, які перевірено та передано до закладів загальної середньої освіти - вчителям-предметникам, які проводять підготовку учнів до здачі ЗНО. 

Вітання працівників культури та майстрів народного мистецтва!

Вітання працівників культури та майстрів народного мистецтва!

  • Переглядів: 611

Дорогі працівники закладів культури та майстри народного мистецтва Конятинської ТГ! Сердечно вітаємо з Всеукраїнським днем працівників культури та аматорів народного мистецтва всіх, хто присвятив себе благородній справі – зберігати, розвивати й відтворювати безцінні духовні скарби нашого народу. Ваша професія особлива. Ви – працівники клубних установ, бібліотекарі, викладачі спеціалізованих мистецьких навчальних закладів, фахівці музейної справи – даруєте людям радість, наповнюєте їхні душі світлими почуттями, навчаєте розуміти прекрасне, любити рідний край, пісню і танець свого народу. Без вашої підтримки і розуміння, ініціативності й творчої думки неможливі зміни на краще. Своєю наполегливою  творчою працею, високим професіоналізмом ви звеличуєте рідний край, примножуєте його успіхи і досягнення. Нехай культура зміцнює і гуртує українське суспільство в сім’ї вольній, новій. Щедрих творчих ужинків вам, натхнення та людської вдячності за нелегку, але таку потрібну людям працю. Хай щастить вам у творчості й особистому житті. Нехай здійсняться всі ваші плани, надії та сподівання, а кожен день вашого життя буде світлим і сонячним!  

ОГОЛОШЕННЯ, ЩОДО РОБОТИ ЗАКЛАДІВ СЕРЕДНЬОЇ ОСВІТИ

ОГОЛОШЕННЯ, ЩОДО РОБОТИ ЗАКЛАДІВ СЕРЕДНЬОЇ ОСВІТИ

  • Переглядів: 876

Сьогодні, 5 листопада о 11.00 год., відбулася зустріч сільського голови Конятинської сільської ради Скрипчука Олексія,  завідувача сектора освіти, культури, молоді та спорту Фрея Дмитра з батьками учнів ЗЗСО.

Засідання атестаційної комісії

Засідання атестаційної комісії

  • Переглядів: 392

18.10.2021 р. відбулося засідання атестаційної комісії, на якому були присутні: завідувач сектору освіти, культури, молоді та спорту Фрей Дмитро Іванович,  голови атестаційних комісій І рівня, які надали підтверджуючі матеріали, щодо атестації педпрацівників у 2021/2022 н.р.